Image thumbnail

El Santuari del Miracle

Comunitat Benedictina del Miracle

Els monestirs acostumen a estar situats en llocs naturals que preserven la bellesa de l’entorn. En el cas del Miracle no som els monjos que hem escollit l’indret, sinó que l’existència anterior del Santuari de la Mare de Déu n’ha establert el lloc des del segle XV.
Els monjos som doncs, en primer lloc, uns servidors del Santuari i dels pelegrins i visitants que hi venen. Ho fem des del nostre carisma monàstic benedictí que mira de fer-hi present la pregària en comunitat, l’acolliment que transmet pau, la serenor d’esperit.
La tradició ha situat els monestirs com a forjadors de cultura, amb “el llibre i l’arada”. Sí, el cultiu tant és de les lletres com de la terra. Ambdòs aspectes troben cabuda en la missió actual del Miracle.
Oferim un lloc per retrobar-se un mateix per la contemplació espiritual, per estades en família o en grup, per l’aprofundiment en cursos de la Casa d’espiritualitat.
Els camps de sembrats que emmarquen el Santuari, junt amb les rouredes, han incorporat en aquest mosaic de colors el de les vinyes. El cultiu de la terra ens dona el seu fruit gràcies al treball laboriós i constant.
Podem donar gràcies a Déu per poder tenir cura d’aquest Santuari, tan senzill en el que viu i el que ofereix, i alhora tan ric pel do que rebem i posem a l’abast dels que descobreixen el seu missatge de fons: que tots estem atrets a venir a fer-ne experiència per ser convidats a tornar a la part de Déu.

 

Xavier Poch,
Comunitat Benedictina del Miracle

ALLOTJAMENT

Els apartaments del Santuari del Miracle són el lloc ideal per desconnectar! Envoltats de silenci, rodejats de natura i paisatge, amb tots els serveis necessaris i amb una ubicació perfecta, hi trobaràs tot el que estàs buscant.

Tenim a disposició 15 apartaments en dos edificis, el de Nostra Senyora i el de Sant Benet. Són a pocs metres del nucli del Santuari.

Informació i reserves:
Tel. 973 09 09 16
reserves@elmiracle.cat
www.elmiracle.cat

RESTAURANT EL MIRACLE

Quan entres al Restaurant t’estàs endinsant a les antigues estances de l’alberg de pelegrins construït el s. XVI. Us oferim una cuina catalana i de temporada basada preferentment en productes de proximitat.

Tenim a disposició un menú amb plats tradicionals i altres de més innovadors, amb opció de brasa.  Estem oberts dissabtes, diumenges i festius al migdia. Durant el mes d’agost oferim servei de dinar de dimarts a diumenge.

Informació i reserves:
Tel. 973 09 09 16
reserves@elmiracle.cat
www.elmiracle.cat

FORMATGERIA DEL MIRACLE

Ubicada a les antigues cuines del monestir hi ha la formatgeria del Miracle, un projecte cooperatiu que des del 2017 elabora artesanalment formatges de llet crua d’ovella. És una producció responsable amb el territori i la seva gent.

Per a més informació:
Sílvia Soler Torres – Tel. 637 352 581
contacte@formatgeriaelmiracle.com
www.formatgeriaelmiracle.com