Image thumbnail

Filosofia del projecte

El projecte neix de la passió. Del fet de convertir un ofici, en una manera de viure.
Parlem d’un projecte de vida, d’una connexió amb la terra a través d’intangibles que van més enllà de quelcom físic. Per nosaltres és molt important poder explicar com ho sentim, com ho vivim personalment, ja que tot això s’acaba transmetent d’una manera o altra, als nostres productes. Els nostres productes que ens identifiquen, que són vins vius que transmeten, que emocionen. Vins que representen una fotografia fixa del elements que durant tot l’any han anat moldejant aquella collita, mitjançant les condicions meteorològiques que l’han forjat. Vins marcats per les terres primes i pobres que tenim a la nostra comarca, vins que provenen d’uns raïms amb una marcada concentració i un caràcter que els fan únics. Vins amb una alta acidesa natural, gràcies al clima de muntanya que ens fa d’embolcall. Vins d’alçada. Vins de llarga vida.
Treballar en connexió amb la natura i conservar la seva harmonia és el nostre capteniment principal. Tota la resta va fluïnt. Cultivem la terra de forma orgànica amb pinzellades de biodinàmica, que mica en mica anem incorporant a nostre dia a dia.
I tot això ho fem amb l’ànima i des de l’ànima, per tal que puguis disfrutar dels nostres vins, de la mateixa manera que nosaltres gaudim criant-los i fent-los créixer fins que volen a la teva taula.
Gràcies per fer-nos confiança.

HISTÒRIA DEL NOSTRE PROJECTE

Dates importants en el nostre cronograma

11 març de 2011

PLANTACIÓ DE LES PRIMERES VINYES DE SOLSONA.

2 setembre de 2016

INICI DE LA REDACCIÓ DEL PLA D'EMPRESA.

19 d'abril de 2018

ACORD AMB LA COMUNITAT BENEDICTINA DEL MIRACLE

2 d'abril de 2019

PLANTACIÓ DE LES PRIMERES VINYES AL SANTUARI

11 de setembre de 2019

ENTRADA DE LA PRIMERA COLLITA AL CELLER

16 de juny de 2020

EMBOTELLAT DE LES PRIMERES AMPOLLES DE MÈNSULA