Image thumbnail

Què fem

ESTIMEM LA TERRA. VINIFIQUEM EMOCIONS

Tenim cura de les nostres vinyes cada dia, amb el propòsit que siguin elles les que ens donin la millor fruita cada verema, ja que només així aconseguim fer grans vins, partint d’una primera matèria òptima, i ho fem mitjançant cultiu ecològic i biodinàmic, evitant la utilització de pesticides i insecticides que perjudiquen el medi ambient, i utilitzant només tractaments preventius no invasius, per tal de preservar l’ecosistema i biodiversitat en les nostres vinyes.

Quan arriba l’hora de la verema, després de sistemàtics i minuciosos controls de maduració, seleccionem només els millors raïms triant a la mateixa vinya. Collim i treballem de forma independent cadascuna de les nostres parceles, garantint el punt òptim de maduració de cada varietat, i ho fem manualment en caixes de 15Kg per preservar la integritat de la fruita durant el transport des de la vinya al celler. Prèviament a l’entrada al celler, baixem la temperatura del raïm gràcies a una cambra de fred per tal de poder treballar la verema en les millors condicions, evitant així oxidacions o un inici de fermentació prematur.
Ja dins el celler, només ens queda respectar al màxim cada raïm, tenint en compte cada detall, intentant transportar la identitat i el caràter de cada vinya als vins que en resultaran un cop acabada la vinificació.

Al Celler del Santuari del Miracle vinifiquem història, vinifiquem emocions.